ALLERGENER


Vårt vanliga bröd är mjölkfritt och äggfritt, dock kan spår av det finnas då det bakas i en anläggning med produkter som har mjölk och ägg.

Vi steker köttet på stekbord, vårt kött har inga tillsatser, Vi använder endast salt & peppar.
Vi använder såsbas
Såsbas innehållsförteckning: Pressad rapsolja, emulgeringsmedel, arom, färgämne (betakaroten).

Vi har glutenfritt bröd från ”Fria” som alternativ.
Glutenfri vetestärkelse, vatten, socker, jäst, rapsolja, modifierad majs- och tapiocastärkelse, förtjockningsmedel: frukt-, guar-, tarakärnmjöl, pektin och E466, salt, sockerbetsfiber, emulgeringsmedel: lecitin (raps) och E471 (veg.), psylliumfröskal, arom.

OBS!
Vi varnar för att gluten kan finnas i lokalen, våra sideorders friteras även i samma olja

• Hamburger dressing – äggula, senap, senapsfrön
• Cheddarost – mjölk, skummjölk, mjölkprotein
• Sotar `n – anjovisarom i bbq sås
• Kycklingburgare – vetemjöl, selleri
• Arkitekten – anjovisarom i bbq sås
• Floristen – rotselleri, äggula(dressing) mjölk(ost),
• Sötpotatis – kan innehålla spår av gluten
• Onionrings – vetemjöl, vasslepulver, mjölkprodukter, gluten
• Chili Cheese – mjölk, ost, vasslepulver, skummjölkspulver, vete, gluten.
• Coleslaw – ägg, senapsfrön
• Kycklingvingar – spår av selleri
• Garlic dipp – äggula
• Smältost- skummjölk, sojabönolja, mjölk
• Chipotle dipp – äggula, anjovisarom, korn
• Tryffel dipp – äggula, senapsfrön, senap
• Bbq – anjovisarom,
• Chilibearnaise – äggula, anjovisarom

Dessert

• Choklad Rogga- vete, hasselnötter, skummjölk, vasslepulver, ägg
• Galna Gurra- vete, fulkornsvetemjöl, mjölk, hasselnötter, vasslepulver, skummjölk, mandel (nötter)

FÖLJ OSS PÅ #BADABINGBURGER